Hier leest u het laatste nieuws van Reebalance:
• Reebalance heeft per 1 februari 2014 een nieuwe website;
• Natuurgeneeskundige praktijk Reebalance is gaan werken met een nieuw uniek meridianen
meetsysteem. Het systeem meet pijnloos het totale lichaam door en ziet waar de
blokkades of de energie tekorten en of overschotten zitten. Door een disbalans in je lichaam kunnen er allerlei vervelende aandoeningen zijn of ontstaan.
Met het nieuwe systeem kun je nog beter beoordelen, welke aandoening, blokkade of voedingsintolerantie u heeft en daarop een goede begeleiding en behandeling adviseren.
U heeft tot 1 juli 2014 de gelegenheid om u APK te laten keuren, tegen een gereduceerd bedrag. Dit om te kijken hoe het met de staat van uw lichaam gesteld is.

• Hieronder een kleine uitleg wat Reebalance vanuit de praktijk aanbied.
Orthomoleculaire voeding richt zich vooral op het in stand houden en optimaliseren van de lichaamsfuncties, en de orthomoleculaire geneeskunde richt zich specifiek op het
behandelen van patiënten met behulp van licht- en magneetveldtherapie, eventueel in combinatie met voeding en voedingssupplementen.
De orthomoleculaire voedingsdeskundige zal een optimale concentratie van deze belangrijke voedingsstoffen adviseren om het verstoorde evenwicht in het lichaam weer te herstellen.
Zo nodig in samenwerking met cognitieve- en hypnotherapie. Ook kun je terecht voor kindercoaching.

• Vanaf woensdag 13 en vrijdag 15 mei a.s. start er weer een nieuwe afslankclub. Er is plaats voor vijf mensen per dag.

• Doordat Reebalance aangesloten is bij een landelijke beroepsvereniging kunt u, afhankelijk van welk soort zorgverzekering, de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.
Inlichtingen 06 – 20 98 73 51.

 

Sinds kort geven we ook de Reebalance krant uit. Hierin vindt u vooral informatie hoe u feestdagen doorkomt zonder al teveel kilo’s aan te komen, of hoe u bepaalde klachten kunt voorkomen/verminderen.
De Reebalance krant komt gemiddeld vier keer per jaar uit.